Med plattskärm in i en ny era.

Idag lade en målare sista handen vid väggarna i vardagsrummet, det enda rum av alla sju som vi fick fixat gratis från Värden. Vi tror att det blev fint. Kanske lite beige men ändå det bästa ut standardurvalet som inte innehåller helt vanlig vit tapet.

Nåväl och hur som helst så är det klart! Vi är färdiga med allt förpyssel och nu finns det inte längre några godtagbara ursäkter till att låta lådor stå ouppackade i hörnen. Därför håller de tre övriga vuxensambosarna just nu på och packar upp den nya platt-TV:n ur sin jättelåda.

Folk undrar om det är som i filmen Tillsammans hos oss. Om vi går runt nakna och så. Och ingen brukar se särskilt förvånad ut när jag ljuger som en full sjöman om allt vi har för oss, om hur frigjorda vi är. Men nej, det är inte som i Tillsammans. Vi går inte runt och vädrar varesig muffar eller dasar in public, även om en av oss drömde det innan inflytt. Och hälften av oss och en tredjedel av barnen äter faktiskt kött. Men visst, rakhyvlarna är okvinnligt vassa här i lägenheten, om det ens finns några. Fast det är ju inget resultat av själva kollektivboendet. 

Och vi har alltså TV, som både barn och vuxna får titta på. Nu verkar det dessutom som att de fått in skärpan på 32"-bilden så jag tror att jag ska lägga mig raklång på någon soffa och kolla på Det Okända.


RSS 2.0